Propuner / Sugestii
3 participan?i
Free Time :: Free-Time :: Propuneri .
Pagina 1 din 1
Re: Propuner / Sugestii
Da cyber, o sugestie : e bine sa iti faci un cod de reguli interne ale forumului, si sa nu permiti incalcarea lor.
E atit de ușor sa faci dezordine intr-un forum, punind posturi cu smilies, fără nici o legatură cu subiectul discuției, sau altele de acest gen.
Și cu cit vei avea mai mulți useri, dacă nu vei impune regulile de la inceput, iți garantez că nu vei mai putea să cureți inutilitățile.
E atit de ușor sa faci dezordine intr-un forum, punind posturi cu smilies, fără nici o legatură cu subiectul discuției, sau altele de acest gen.
Și cu cit vei avea mai mulți useri, dacă nu vei impune regulile de la inceput, iți garantez că nu vei mai putea să cureți inutilitățile.
sunt de acord cu asta si ar fi bine sa se puna si warn....daca nu stii te ajut eu....
amendament la reguli :
3 Nu postati inutil .exe: lol,cool,nice .
aici poti adauga, bineinteles daca vrei, folosirea corecta a cuvintelor.
fara shi, k, multzumesc, si altele de acest gen, incluzind si iconurile obscene ( genul celor puse de xxxxx pe suport), si prescurtarile cu tenta obscena.
nu este locul aici de a le scrie, dar cred ca ai vazut asa ceva si pe suport.
3 Nu postati inutil .exe: lol,cool,nice .
aici poti adauga, bineinteles daca vrei, folosirea corecta a cuvintelor.
fara shi, k, multzumesc, si altele de acest gen, incluzind si iconurile obscene ( genul celor puse de xxxxx pe suport), si prescurtarile cu tenta obscena.
nu este locul aici de a le scrie, dar cred ca ai vazut asa ceva si pe suport.
Free Time :: Free-Time :: Propuneri .
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|